bugCycling - Bugs: bug #5342, Average speed not displayed in...

 
 
Show feedback again

You are not allowed to post comments on this tracker with your current authentification level.

bug #5342: Average speed not displayed in trip infos

Submitted by:  Vincent Kergonna <vincent>
Submitted on:  Sun Feb 19 13:43:38 2006  
 
Category: NoneSeverity: 3 - Normal
Priority: 5 - NormalStatus: In Progress
Privacy: PublicAssigned to: Vincent Kergonna <vincent>
Open/Closed: Open

Sun Feb 19 14:51:42 2006, comment #1:

It is not even saved in the file (I think it is not calculated at all!)

Vincent Kergonna <vincent>
Project AdministratorIn charge of this item.
Sun Feb 19 13:43:38 2006, original submission:

When you display the trips informations (alt+D) you don't see the average speed.

Vincent Kergonna <vincent>
Project AdministratorIn charge of this item.

 

No files currently attached

 

Depends on the following items: None found

Items that depend on this one: None found

 

Carbon-Copy List
  • -unavailable- added by vincent (Submitted the item)
  •  

    Do you think this task is very important?
    If so, you can click here to add your encouragement to it.
    This task has 0 encouragements so far.

    Only logged-in users can vote.

     

    Error: not logged in

     

     

    Follows 1 latest change.

    Date Changed By Updated Field Previous Value => Replaced By
    Mon May 8 20:18:54 2006vincentStatusNone=>In Progress
    Show feedback again

    Back to the top


    Powered by Savane 3.1-cleanup