bugkazehakase - Bugs: bug #9065, Undefined symbol error in V 0.4.6...

 
 
Show feedback again

You are not allowed to post comments on this tracker with your current authentification level.

bug #9065: Undefined symbol error in V 0.4.6 with latest SVN GTK+-Webcore

Submitted by:  David Sanders <thechanklybore>
Submitted on:  Wed 02 May 2007 11:14:22 PM UTC  
 
Category: NoneSeverity: 5 - Blocker
Priority: 5 - NormalStatus: None
Privacy: PublicAssigned to: None
Open/Closed: Open

Thu 14 Jun 2007 04:15:31 PM UTC, comment #1:

Reproducible with 0.4.7 as well.

Yavor Doganov <yavor>
Wed 02 May 2007 11:14:22 PM UTC, original submission:

I have succesfully built & installed GTK+-Webcore latest CVS version (I did this as Kazehakase wouldn't recognise the libs for the last stable release).
<br />
I then compiled + installed Kazehakase 0.4.6 without mozilla, which completed succesfully. The program opens as normal, and I can use all GTK+ standard functions, however if I try and open anything that uses the Webcore rendering engine it crashes with this message:
<br />
<b>kazehakase: symbol lookup error: /usr/local/lib/kazehakase/embed/gtk-webcore.so: undefined symbol: kz_gtk_webcore_register_type</b>

David Sanders <thechanklybore>

 

No files currently attached

 

Depends on the following items: None found

Items that depend on this one: None found

 

Carbon-Copy List
  • -unavailable- added by yavor (Posted a comment)
  • -unavailable- added by thechanklybore (Submitted the item)
  •  

    Do you think this task is very important?
    If so, you can click here to add your encouragement to it.
    This task has 0 encouragements so far.

    Only logged-in users can vote.

     

    Please enter the title of George Orwell's famous dystopian book (it's a date):

     

     

    No Changes Have Been Made to This Item
    Show feedback again

    Back to the top


    Powered by Savane 3.1-cleanup