bugMyPaint - Bugs: bug #21184, Mypaint wont startup : IOError:...

 
 
Show feedback again

You are not allowed to post comments on this tracker with your current authentification level.

bug #21184: Mypaint wont startup : IOError: [Errno 2] No such file or directory: u'./palettes/MyPaint_Default.gpl'

Submitted by:  David REVOY <deevad>
Submitted on:  Wed 09 Oct 2013 08:38:06 AM UTC  
 
Severity: 5 - BlockerPriority: 5 - Normal
Status: FixedPrivacy: Public
Assigned to: Andrew Chadwick <achadwick>Open/Closed: Closed
Release: Git masterPlanned Release: None
Operating System: ArchLinux

Mon 23 Jun 2014 09:57:28 PM UTC, comment #3:

[This is a canned response, please forgive the broken formatting: it's one of the many things Gna! unfortunately does not do well.]

This bug tracker will shortly be moving to Github. As part of this process, we are reviewing old bug reports on gna.org.

This bug was marked as Fixed long ago, but was still classified as Open. Github does not distinguish between Fixed+Open and Fixed+Closed in the
way we once did here, so this bug is now being marked Closed, and will not be migrated into the github issues tracker.

If you believe that this bug still affects the most recent git master of MyPaint (and thus the next release), please feel free to open a new
issue on Github about it. Our new issue trackers are:

https://github.com/mypaint/mypaint/issues
https://github.com/mypaint/libmypaint/issues

Andrew Chadwick <achadwick>
Project AdministratorIn charge of this item.
Thu 10 Oct 2013 11:48:54 PM UTC, comment #2:

Closed dup: bug #21183

Andrew Chadwick <achadwick>
Project AdministratorIn charge of this item.
Thu 10 Oct 2013 11:30:28 PM UTC, comment #1:

Verified exactly as described. Thank you for the helpful bug report.

Should be fixed in https://gitorious.org/mypaint/mypaint/commit/44df033f09f14eb2a9de6580740b4749fcc6a3b3

Andrew Chadwick <achadwick>
Project AdministratorIn charge of this item.
Wed 09 Oct 2013 08:38:06 AM UTC, original submission:

Hi,
I made a new compil/install of master following README on a clean system to be back testing around. I have error at opening Mypaint from my menu ( the .desktop entry point to "mypaint %f" , I tried to switch to "mypaint" but no success ). Also happen if I type 'mypaint' on any path in the terminal ( output pasted bellow ). Only place where it succeed ; if I type "mypaint" on the directory /home/deevad/sources/mypaint/ ( my build directory ).

Note : I deleted ~/.mypaint and ~/.config/mypaint to exclude issue coming from them and start with fresh pref.

David REVOY <deevad>
Project Member

 

No files currently attached

 

Depends on the following items: None found

Items that depend on this one: None found

 

Carbon-Copy List
  • -unavailable- added by achadwick (Posted a comment)
  • -unavailable- added by deevad (Submitted the item)
  •  

    Do you think this task is very important?
    If so, you can click here to add your encouragement to it.
    This task has 0 encouragements so far.

    Only logged-in users can vote.

     

    Please enter the title of George Orwell's famous dystopian book (it's a date):

     

     

    Follow 4 latest changes.

    Date Changed By Updated Field Previous Value => Replaced By
    Mon 23 Jun 2014 09:57:28 PM UTCachadwickOpen/ClosedOpen=>Closed
    Thu 10 Oct 2013 11:30:28 PM UTCachadwickPriority7 - High=>5 - Normal
      StatusNone=>Fixed
      Assigned toNone=>achadwick
    Show feedback again

    Back to the top


    Powered by Savane 3.1-cleanup