bugTreegrou - Bugs: bug #500, graphs and images not showing up...

 
 
Show feedback again

You are not allowed to post comments on this tracker with your current authentification level.

bug #500: graphs and images not showing up directly with konqueror

Submitted by:  Mathieu Roy <yeupou>
Submitted on:  Wed 07 Jul 2004 01:41:48 PM UTC  
 
Category: NoneSeverity: 1 - Wish
Priority: 1 - LaterStatus: None
Privacy: PublicAssigned to: None
Open/Closed: Open

Sat 06 Nov 2004 07:25:03 PM UTC, comment #1:

It looks like it dues to the fact that images are generated on-the-fly.

No problem with mozilla. Other browsers should be tested.

Mathieu Roy <yeupou>
Wed 07 Jul 2004 01:41:48 PM UTC, original submission:

I noticed intermittent troublew with graphs and konqueror.

Nothing similar occurs with others browsers.

Mathieu Roy <yeupou>

 

No files currently attached

 

Depends on the following items: None found

Items that depend on this one: None found

 

Carbon-Copy List
  • -unavailable- added by yeupou (Submitted the item)
  •  

    Do you think this task is very important?
    If so, you can click here to add your encouragement to it.
    This task has 0 encouragements so far.

    Only logged-in users can vote.

     

    Please enter the title of George Orwell's famous dystopian book (it's a date):

     

     

    Follows 1 latest change.

    Date Changed By Updated Field Previous Value => Replaced By
    Sat 06 Nov 2004 07:25:03 PM UTCyeupouSummarygraphs not showing up directly with konqueror=>graphs and images not showing up directly with konqueror
    Show feedback again

    Back to the top


    Powered by Savane 3.1-cleanup