newsNews: download+homepage subsystem automatically reinstalled

 
 
Show feedback again
Latest News
mail subsystem upgraded posted by beuc, Sat May 23 18:17:18 2015 - 1 reply
dl/home/cvs/svn/www.gna.org upgraded to debian8 posted by beuc, Thu May 21 22:12:23 2015 - 1 reply
Gna.org SSL certificate renewed posted by zerodeux, Thu Apr 24 07:13:06 2014 - 4 replies
Heartbleed status and measures posted by beuc, Wed Apr 9 09:47:29 2014 - 2 replies
mail subsystem automatically reinstalled posted by beuc, Sat Mar 8 23:02:17 2014 - 0 replies
[124 news in archive]

download+homepage subsystem automatically reinstalled

Item posted by Beuc <beuc> on Sun Mar 2 21:53:20 2014.

dl.gna.org & home.gna.org was reinstalled with Debian Wheezy 64-bit. Let us know if there's any issue.

As previously mentionned the system now uses configuration management allowing automated reinstalls, and we even share the recipes - 100%-free-hosting spirit :)
http://svn.gna.org/viewcvs/admin/trunk/puppet/

Also we fixed news@gna.org so a few of you will receive the first Gna! news by e-mail after a long hiatus :]

Comments:

Message: 21672
RE: Uploading not working. (posted by beuc, Wed Mar 5 20:30:44 2014)

For completeness, here the files you mentioned, I checked that they didn't change:
http://svn.gna.org/viewcvs/*checkout*/admin/trunk/puppet/modules/gna/files/sftp/rsync.xinetd?revision=191
http://svn.gna.org/viewcvs/*checkout*/admin/trunk/puppet/modules/gna/files/sftp/rsyncd.conf?revision=191

Also, I just tried temporarily with rsync 3.1.0 just in case: same issue.

Thread Author Date
Uploading not working.bugmanMon Mar 3 21:55:36 2014
      RE: Uploading not working.bugmanMon Mar 3 21:57:04 2014
            RE: Uploading not working.beucMon Mar 3 23:40:05 2014
                  RE: Uploading not working.bugmanWed Mar 5 09:42:28 2014
                        RE: Uploading not working.beucWed Mar 5 19:59:03 2014
                              RE: Uploading not working.beucWed Mar 5 20:30:44 2014
                                    RE: Uploading not working.beucWed Mar 5 22:35:25 2014
                                          RE: Uploading not working.bugmanMon Mar 17 16:53:33 2014

 

Post a followup to this message

You could post if you were logged in
Show feedback again

Back to the top


Powered by Savane 3.1-cleanup