helpGna! Administration - Support: sr #2332, Updating bugs don't save all...

 
 
Show feedback again

sr #2332: Updating bugs don't save all information

Submitted by:  Mark de Wever <mordante>
Submitted on:  Sat 25 Apr 2009 09:05:17 PM UTC  
 
Category: Savane ToolsPriority: 5 - Normal
Severity: 4 - ImportantStatus: Done
Privacy: PublicAssigned to: None
Open/Closed: OpenOperating System: Any / Non-Specific

Add a New Comment (Rich MarkupRich Markup):
   

You are not logged in

Please log in, so followups can be emailed to you.

 

Mon 28 Mar 2011 06:05:32 PM UTC, comment #5:

And another case:
https://gna.org/bugs/?17477
vs
https://mail.gna.org/public/wesnoth-bugs/2011-01/msg00050.html

Mark de Wever <mordante>
Wed 04 Nov 2009 12:12:59 AM UTC, comment #4:

OK, reopening.

Eric S. Raymond <esr>
Site Administrator
Tue 03 Nov 2009 08:46:33 PM UTC, comment #3:

I did some digging and found a case
https://gna.org/bugs/?14525
History log:
Friday 10/30/2009 at 18:18 changed the Status and release field.

Sunday 11/01/2009 at 12:16 changed the Status field again but contained the "Need info" instead of "confirmed" status.

The affected version is still "1.6.5" instead of "1.6.5 / 1.7.7+svn".

Mark de Wever <mordante>
Tue 03 Nov 2009 08:38:02 PM UTC, comment #2:

esr the bug is still there, I had it again last week(end). It doesn't happen always just sometimes, which makes it annoying since you need to recheck your changes.
I haven't seen a pattern or a way to reproduce it.

Mark de Wever <mordante>
Tue 03 Nov 2009 04:10:02 PM UTC, comment #1:

This must have been a transient database glitch. I'm a dev on the Wesnoth project too and we've certainly been able to do bug assignments to mordante since April; I've done them myself. Marking it Done.

Eric S. Raymond <esr>
Site Administrator
Sat 25 Apr 2009 09:05:17 PM UTC, original submission:

It seems that several modifications to bug reports get lost eg
https://gna.org/bugs/?13420#history both Soliton and esr assigned the bug to me but it was never unassigned to me.

https://gna.org/bugs/?13399#history several people tried to set the release to 1.6(+) but it still remains at 1.4+. Also I tried to set it 'ready for test' about half an hour ago, but had to do this modification twice.

I can't remember running into this problem before so I guess it's a recent bug.

Mark de Wever <mordante>

 

(Note: upload size limit is set to 1024 kB, after insertion of the required escape characters.)

Attach File(s):
   
   
Comment:
   

No files currently attached

 

Depends on the following items: None found

Items that depend on this one: None found

 

Carbon-Copy List
  • -unavailable- added by esr (Posted a comment)
  • -unavailable- added by mordante (Submitted the item)
  •  

    Do you think this task is very important?
    If so, you can click here to add your encouragement to it.
    This task has 0 encouragements so far.

    Only logged-in users can vote.

     

    Please enter the title of George Orwell's famous dystopian book (it's a date):

     

     

    Follow 3 latest changes.

    Date Changed By Updated Field Previous Value => Replaced By
    Wed 04 Nov 2009 12:12:59 AM UTCesrOpen/ClosedClosed=>Open
    Tue 03 Nov 2009 04:10:02 PM UTCesrStatusNone=>Done
      Open/ClosedOpen=>Closed
    Show feedback again

    Back to the top


    Powered by Savane 3.1-cleanup